fbpx

Tetoválás

Magari Kristóf és a Black Velvet közös sztorija 2016 decemberében kezdődött, Kristóf azóta havi 5-6 alkalommal, egyre csak növekvő népszerűséggel tetovál Győrben! 2019 októberében megnyílt a budapesti Black Velvet Hair, Kristóf itt már két tetoválóval kiegészülve, megalkotta a Magari Crew-t.  A Magari Crew létrehozása régi álma volt Budapesten. A csapat egyéniségekből áll, akik személyiségükkel és stílusukkal még színesebbé tehetik ezt a szakmát.

MAGARI CREW

Magari Kristóf

Tetoválóművész

Sziasztok!

Magari Kristóf vagyok, 26 éves tetoválóművész. 7 éve már, hogy megtaláltam a hivatásom, amit nap mint nap szenvedéllyel űzök. Imádom a letisztult vonalakat, geometrikus motívumokat, de igyekszem minél színesebb palettán dolgozni, kielégítve vendégeim igényeit.
Galéria

Vrabély Edó

Tetoválóművész

Sziasztok!

Vrabély Edó vagyok, graphic design-t tanulok a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Mindig imádtam rajzolni és illusztrációkat tervezni, húsz évesen kezdtem foglalkozni a tetoválással. Szeretem a részletességet, különböző tónusú vonalakból és pontokból felépíteni a mintát. Kedvenc témáim a természet és a szürrealizmus.
Galéria

Horváth Áron

Tetoválóművész

Sziasztok!

Horváth Áron vagyok, 24 éves. Nagyjából 1 éve foglalkozom a tetoválás művészetével. Kedvenc stílusom a realisztikus ábrázolás Napról napra próbálom felülmulni tegnapi önmagam és kihozni magamból al egjobbat.
Galéria