Black Velvet Shop – A hajápolás új dimenziója!

Nem vagy 100%-ig elégedett a hajad egészségi állapotával?
A fodrásznál kapott hajszíned túl gyorsan kikopik?
Szeretnéd tudni milyen hajszín, forma áll jól?

Akkor látogass el hozzánk a Black Velvetbe, ahol fodrászaink lediagnosztizálják a hajad és a fejbőröd állapotát, hogy személyre szabottan milyen otthoni ápolásra van szükséged, hogy a hajad mindig tökéletes formában legyen.

Tedd fel magadnak ezt a néhány kérdést  és válaszolj ŐSZINTÉN!

  • Megesett már veled hogy a frissen festett haj élménye csak pár napig tartott?
  • Túl lassan nő? Száraz? Fénytelen? Töredezik a vége?
  • Évek óta gyulladt a fejbőröd és nem tudod, mi tévő legyél?
  • Eleged van belőle, hogy több ezer forintot költesz termékekre teljesen haszontalanul?

HÉTKÖZNAPI VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOK VS. BLACK VELVET SHOP!

A drogériában nem professzionális, hanem lakossági terméket tudsz megvásárolni, tehát, nem a legjobb minőséggel ápolod a hajad! Ha a hajad fontos számodra, légy vele tisztában, hogy a professzionális terméket a professzionális szalonokban tudod beszerezni!

Foglalkozni szeretnél a hajaddal, de a jelenlegi vásárlási szokások ezt nem teszik lehetővé, a boltok kínálata túl nagy ahhoz, hozz hozzáértés nélkül bolyongj a hajápolási termékek hatalmas útvesztőjében?!

A drogériákban semmilyen segítséget nem kapsz az eladótól, hogy a boltban kapható hajápoló termék közül melyikre van szükséged, így nem biztos, hogy a problémádra megfelelő megoldást kapsz, a kifizetett összegért!

De, ha mégis vásárolsz, és jól választottál, akkor sem kapsz érdemi infót, ugyanis a kétsoros leírás a termék hátoldalán nem ér fel azzal, hogy egy szakember elmondja, hogy pontosan mennyit és meddig használd az ápolót.

Ha kifizetsz a hajadért a fodrásznál több tízezer forintot, illetve két fodrászkodás között nem a megfelelő anyagokkal ápolod, akkor a tökéletes hatást jóval gyorsabban elveszítheted.

Ha pedig kiadtál több 10.000 Forintot az új hajszínedért, akkor az ne a csapban landoljon az első hajmosást követően, hanem mikor visszajössz, a fodrásznak kevesebb dolga legyen, ennek köszönhetően az eredmény gyorsabban és olcsóbban elkészül.

Bízz bennünk és nem fogsz többé ilyen problémákkal találkozni, a hajad pedig hálás lesz érte!

Máris mutatjuk, mit tehetsz! 

Segítünk a tudatos választásban és hajápolásban!

Mi vár rád a Black Velvetben?

KONZULTÁCIÓ / ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Végig megyünk egy diagnózis lapon, így pontosan meghatározzuk a hajad állapotát. Az adott fejbőr és haj problémákhoz, illetve meglévő eredmény fokozásához milyen termékekre van szükséged.

TANÁCSADÁS

Elmondjuk neked, hogy a számodra kiválasztott termékekkel mi a teendőd:

-Mennyit használj egy alkalommal!
-Pontosan a hajad melyik részén!
-Mennyi ideig használd!
-Mire számíthatsz!
-Mennyi ideig lesz elég!

Tippeket adunk, hogy a te haj és arctípusodhoz milyen forma, hosszúság, szín lenne a legelőnyösebb, illetve bizonyos termékeket is ki tudunk próbálni a hajadon, hogy egyből megérezd a hajad rejtett képességeit.

OTTHONI ÁPOLÁS

A megvásárolt termékeid és az általunk elmondott instrukciók betartásával használod a terméket az otthoni ápolás során, így biztos lehetsz a tökéletes eredményben. Így boldog leszel te is, a hajad is és mi is!

A Schwarzkopf Professional ápoló és styling termékeit a legnagyobb választékban szerezheted be nálunk, hogy otthon is abban a törődésben részesülj, mint ha a Black Velvetben jártál volna.

Termékeink

 

A Schwarzkopf szabadalmaztatott innovációja, a Cell Perfector Technológia minden BC Bonacure termékben megtalálható. Míg a hagyományos regeneráló termékek a sérült haj egy-egy részét állítják helyre, a Cell Perfector Technológia minden egyes hajszálat újjáépít.

Légy inspirált, törd meg az egyhangúságot, az Osis+ különleges hajformázó termékeivel, amelyek gondoskodnak róla, hogy újult energiát és kreativitást vigyél az életedbe.

Számolj le a középszerű hajjal, gyere el a Black Velvetbe és próbáld ki a hajápolás új dimenzióját!