Kulicskó Zsófiának hívnak, Győrszentivánon élek, jelenleg itt, és Győr belvárosában is tevékenykedem.

Érettségi után, kozmetikus iskolában folytattam tanulmányomat , bízva abban, hogy nemsokára a smink iránti szeretetemet komolyabban elmélyíthetem. Ezzel párhuzamosan elkezdtem a másik szenvedélyemet a kézápolást is kitanulni. A szakmák elvégzése után, tudtam, hogy az ambícióm és a tudásvágyam tovább fog repíteni.

Sminkes tanulmányaimat Győrben kezdtem Fejes-Tóth Juditnál egy Beauty alap tanfolyamon.

Később a Budapest Professional Make Up School-ban folytattam, Fodor Melinda és Ambrus Ildikó mesterek keze alatt tanulhattam.

Terveim között szerepelt , hogy a szakmámban minél jobban elmélyülhessek, és még számos kurzuson vehessek részt , ezért az AQUA technikával Zsurzs-Dömösi Zsuzsánál, a Stage Line Professional Make Up School-ban ismerkedtem.

A maszkok iránti kíváncsiságom egészen Kristóf Illus maszkmester szárnya alá repített ,egy kurzuson lehetőségem nyílt megtanulni e különleges szakma pilléreit a Budapesti Mask Iskolában.

Majd elérkeztem, eddigi tanulmányaim és pályafutásom legmeghatározóbb, nemzetközi szintű 1 Éves képzéséhez, amellyel diplomát szerzek, Dominique Roberts Professional Make Up School-ban ahol kizárólag Ukrán Ceruza-Orosz Aqua-Gel Liner technikákra épülő oktatásban részesülök.

Lépd át korlátaidat és próbáld ki a ma rendkívül trendinek számító matt rúzsok és az arckontúrozás világát, az eredeti ukrán, orosz ceruza, Aqua és Gél Liner technikákkal dolgozó sminkesünktől.

hívj minket most