MAGIC HAIR AJÁNLAT-EMELJÜK A TÉTET! 

Vidd haza a Magic Wind ionos hajszárító használatával a szalon minőségű hajszárítás és formázás élményét saját otthonodba! Ráadásul mindezt ingyen! 

Gyere el hozzánk bármely szolgáltatásra és/vagy vásárolj a Shopban 30.000 Ft felett és most AJÁNDÉKBA adunk egy 15 000 Ft értékű MAGIC WIND IONOS HAJSZÁRÍTÓT!

Hogy jöhet össze ez a 30 000 Ft? 

  • Ombré/Balayage festés + Terápia és/vagy termékek
  • Egyszín festés + Terápia és/vagy termékek
  • Teljes világosítás
  • Vágás/terápia + és termékek
  • Hajhosszabbítás
  • Hajszárító vagy hajvasaló

Ha online foglalsz, írd a megjegyzés rovatba a MAGICWIND kuponkódot! 

Ha telefonon vagy személyesen foglalsz, jelezd kollégánk felé, hogy élni szeretnél a lehetőséggel! 

MIT NYERHETSZ A MAGIC WIND IONOS HAJSZÁRÍTÓVAL?

IDŐT

Az AC 17 motornak köszönhetően a haj gyorsabban szárad, mint egy hagyományos hajszárító használatával. Így vendégeid időt nyerhetnek az otthoni hajápolás során is.

ENERGIÁT

A Magic Wind hajszárítóval a szárítás és formázás gyorsabb, könnyebb és a haj egészségére nézve biztonságosabb lehet. Ezzel vendégeid rengeteg energiát spórolhatnak.

PÉNZT

Más AC motorral működő, ionos technológiát használó profi hajszárítók ára többszöröse lehet a Magic Wind árának. Így ha tőled szerzik be legújabb hajszárító eszközüket, sok pénzt meg tudnak spórolni.

További részletek a hajszárítóról az oldal alján találsz!

Gyere el hozzánk bármely szolgáltatásra vagy vásárolj 15000 Ft értékben a Shopban és most AJÁNDÉKBA adunk egy 7000 Ft értékű Magic Hair hajnövesztő vitamint vagy egy 6900 Ft értékű Magic Bright hajvégápolót!

Az ajánlat 2019. május 31.-ig vehető igénybe!

Az ajánlatot akkor veheted igénybe,

  • Ha online foglalsz, írd be a megjegyzés rovatba, hogy MAGIC!
  • Ha telefonon, jelezd munkatársaink fele, hogy élni szeretnél az ajánlattal!
  • ha már nálunk vagy, jelezd a kollégánk felé, hogy élni szeretnél az ajánlattal!

————————————————————————————————

MIÉRT FOGOD A MAGIC WIND IONOS HAJSZÁRÍTÓT VÁLASZTANI?

Ionos technológia elérhető áron

A Magic Wind hajszárító mögött a legmodernebb, ionizáló technológia áll, melynek lényege, hogy képes helyreállítani hajunk negatív és pozitív töltöttségének egyensúlyát. A hajszálak felületén ugyanis negatív és pozitív töltöttségű ionok lehetnek. Ezek egyensúlya hajmosáskor a nedvesség által pozitív töltöttség felé húzódik el. A Magic Wind ionos hajszárító képes negatív töltöttségű ionokat juttatni a hajszálak felszínére, így újra egyensúlyba kerül a negatív és pozitív ionok aránya. Ennek köszönhetően a haj szerkezete kiegyensúlyozottabb és ellenállóbb lehet, érezhetően javul a szálkázottsága és nem száll össze-vissza a feltöltődött haj.

AC 17 motor – a gyors és biztonságos eredményért

A Magic Wind hajszárító belsejében található AC 17 motornak köszönhetően a hajszárítás ideje lényegesen rövidebb lehet, így vásárlóid is kevesebb ideig teszik ki hajukat a káros hőhatásoknak. A DC motorokkal ellentétben az AC motor alacsonyabb fordulatszámú, így megbízhatóbb és a várható élettartama is nagyobb, mint egy hagyományos DC motoros társáé. Emellett pedig még egy apróság: az AC motorokkal működő hajszárítók nem adnak ki hangos, sipító hangot szárítás közben, így még kellemesebb a használatuk.

Foglalj online
Foglalj telefonon

Mi az a Magic Hair hajnövesztő vitamin?

A Magic Hair hajvitamin egy egyedülálló, természetes összetevőket tartalmazó készítmény, amelyet úgy állítottuk össze, hogy tartalmazzon minden olyan értékes ásványi anyagot, amelyre egy egészséges hajnak szüksége van. A klinikai tisztaságú tápanyagok a Magic Hair kapszulából bejutnak a szervezetbe, ahonnan a hajhagymák képesek felvenni a számukra szükséges mennyiséget, és beépíteni a hajszálak szerkezetébe.

Mi az a Magic Bright?

Egy fénylő, csillogó, puha haj könnyen felhívja magára a figyelmet, bárhol is járjunk a világban. Ha te is szeretnéd visszakapni hajad egészséges ragyogását, és hiszel a természet erejében, akkor Magic Bright tápláló és fényesítő krémünket (150 ml) bátran ajánljuk neked. Már az első használat után érezni fogod a svájci alma (Malus Domestica) héja alól kinyert